Technologie & zoolsoorten

's Werelds beste antislip schoenen

Onze schoenen hebben het vooral aan hun duurzaamheid, comfort en vermoeidheidsremmende eigenschappen te danken dat ze zo'n succes zijn geworden.

Door de voortdurende toewijding aan de preventie van glij- en valpartijen is Shoes for Crews wereldwijd nummer één in antislipschoenen geworden.


Zooltype 'Mighty Grip'

Shoes for Crews mighty gripDe meeste modellen van Shoes for Crews zijn voorzien van de Mighty Grip zool. Deze zool levert een ongekende tractie en heeft Shoes for Crews wereldwijd bekend gemaakt. De hoogwaardige rubberformule in combinatie met het ongeëvenaarde loopvlakprofiel biedt een ongelooflijke slipweerstand.


Ongeëvenaarde tractie

De unieke tractie van onze buitenzolen zorgt ervoor dat iedereen veilig kan werken, ook in extreme omstandigheden. Het exclusieve rubberen composiet van de buitenzolen zet zich vast op de microscopische oneffenheden van de vloer. Het groevenpatroon voert vloeistoffen weg van de onderkant van de zool. Op elke natte en vette ondergrond geeft dit een ongelooflijk goede grip. Glij- en valpartijen worden daarmee zo goed als uitgesloten.


Zooltype 'SFC 5'

Shoes for Crews SFC 5Een antiverstoppings- en slipbestendige buitenzool. Speciaal ontworpen voor zeer natte en gladde werkomstandigheden waar voedselresten en dergelijke op de grond aanwezig zijn zoals bij voedselverwerkende organisaties of in drukke keukens.


Hoog comfort

Tegelijkertijd hebben we ook aan het comfort en het uiterlijk van onze schoenen gedacht. We produceren een flink aantal eigentijdse, modieuze en comfortabele schoenen.

In de meeste modellen zit een vervangbare inlegzool voor nog meer steun. De heerlijk gewatteerde inlegzolen zorgen voor extra ondersteuning van uw hielen en uw voetholten... comfort en steun bij elke stap die u zet. Indien u uw eigen steunzolen wenst te gebruiken kan de inlegzool verwijderd worden.


Zooltype 'V-Grip'

Shoes for Crews V-GripDeze nieuw ontwikkelde zool is speciaal ontworpen voor industriële werkplekken en is zeer water- en slipbestendig.

Extreem hoge slijtvastheid met een slipweerstand die net zo goed is als de Mighty Grip buitenzool.


Prestatie

Shoes for Crews antislipschoeiselElke schoen is gemaakt van het stevigste materiaal waaronder waterafstotend leer, gestikte zolen en eersteklas rubber.

In onze modellen met Featherlight technologie is een flexibele en lichtgewicht middenzool geïntegreerd. Samen met het ultralichte en duurzame kwaliteitsrubber dat wij gebruiken voelen onze schoenen vederlicht aan.