Waarom Shoes for Crews?

Niet meer uitglijden

Shoes for Crews bestaat sinds 1984 en is door haar superieure antisliptechnologie wereldwijd marktleider op het gebied van antislipschoeisel. De combinatie van ongeëvenaarde antislipkwaliteiten, een hoog comfort en een ruime keuze uit diverse stijlsoorten is toepasbaar op de meest uiteenlopende werkomstandigheden.

Shoes for Crews beschermt veel hard werkende mensen tegen uitglijden in onder andere de horeca, voedselindustrie, detailhandel, gezondheidszorg, logistiek, schoonmaakindustrie en allerlei andere omgevingen met gladde vloeren.


Particulieren, bedrijven & organisaties

Shoes for Crews antislipschoeiselZowel particuliere consumenten als bedrijven en organisaties uit Nederland en België kunnen terecht bij Safety Trading Company.

Of het nu gaat om één enkel paar schoenen of een schoenenprogramma... u bent van harte welkom! Wij zijn erop ingesteld om zowel onze individuele relaties als onze gewaardeerde zakelijke partners te te voorzien van het beste anti-slip schoeisel dat verkrijgbaar is.


Het menselijke aspect

Als werkgever weet u als geen ander hoe belangrijk uw medewerkers zijn. U weet ook als geen ander dat uw medewerkers zich veilig willen voelen tijdens hun werkzaamheden zodat ze die werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Middels het Shoes for Crews programma kunt u uw medewerkers de beste antislipbeveiliging bieden die er is.


Het best geteste antislipschoeisel

De vrouwen en mannen die Shoes for Crews dragen maken gebruik van het beste anti-slip schoeisel dat er te krijgen is. De slipweerstand van de unieke Shoes for Crews antislipzool is veel hoger dan de wettelijke normen vereisen. Dat roepen wij niet zomaar: testen van gerenommeerde testinstituten bewijzen het. U treft hier meer informatie over de testresultaten.


Het financiële aspect

Naast het menselijke aspect zijn ook de cijfers belangrijk voor de continuïteit van uw onderneming of organisatie.

Het gaat niet alleen om de absentie als gevolg van een glij- of valpartij, maar ook om het verlies aan productie, de benodigde tijd om een vervanger in te werken en de verzekeringstechnische rapportage van het ongeval.


Dertig procent (!)

30% van de bedrijfsongevallen zijn een gevolg van glij- en valpartijen! Dat is de op één na grootste oorzaak van absentisme dat langer duurt dan drie werkdagen. Jaarlijks gebeuren er in Nederland circa 24.000 ongelukken als gevolg van uitglijden op gladde of natte vloeren.

Glij- en valpartijen kunnen:

  • fataal zijn;
  • permanente blessures opleveren;
  • zorgen voor ontevredenheid bij het belangrijkste bedrijfskapitaal: de medewerkers;
  • verantwoordelijk zijn voor vele verloren arbeidsuren.

Gespecialiseerd in veiligheid

Met meer dan 60 stijlen en prijzen vanaf nog geen € 27,00 (exclusief BTW) is Shoes for Crews uw ideale antislippartner. Tienduizenden particulieren en duizenden organisaties als bakkerijen, zorginstellingen, supermarkten, slagerijen, restaurants, snackbars, viswinkels, voedselverwerkingsfabrieken, logistiek geörienteerde bedrijven, glazenwasserijen, schoonmaakbedrijven en hotels zijn u voorgegaan.


Uw eigen stijl

De modellen van Shoes for Crews zijn niet alleen veilig en comfortabel. U kunt tevens kiezen uit diverse stijlen en modellen voor zowel dames als heren. Gekleed, sportief, casual of stoere veiligheidsschoenen... de keuze is aan u. Shoes for Crews maakt schoenen voor veel verschillende werkomstandigheden.